AQUEST ÉS EL BLOG DEL FI DE CURS DELS ALUMNES DEL C.F.T. FLOR DE MAIG

martes, 31 de mayo de 2016

MONT IGUELDO I PASAIA

El segon dia ha estat molt intens. Quantes coses es poden fer en un dia!

Al matí hem pogut gaudir d'unes altres vistes espectaculars de la platja de La Conxa. Aquest cop des de l'altre extrem. La veritat és que no et canses de veure aquesta platja, és espectacular.



A més a més aquest cop no hem tingut que pujar les empinades pendents caminant. Ho hem fet amb un funicular. La veritat és que abans de pujar molts estavem una mica nerviosos però no ha estat per a tant i ha sigut super divertit.


Amb el temps com sempre hem tingut molta sort perquè tot i que tenia molt mala pinta sols ha plogut mentre esperavem el funicular i quan estavem a dalt inclús ha sortit una estona el sol.

A la tarda hem marxat cap a Pasaia. És un poble pesquer que hi ha molt a prop de Sant Sebastià. Com tots els pobles d'aquestes característiques és una passada. Les cases al voltant de la ria, totes de colors molt vius,...xulíssim.



Allà hem fet una activitat super interessant. Hem anat a veure com construeixen un balener. Aquest vaixell que estan fent és una replica exacta del Sant Juan, balener que varen trobar enfonsat en les costes del Canada fa uns 30 anys i que pertanyia a la flota basca de pesquers del segle XVI.



Estan construint-lo amb les eines i forma de treballar de l'època així que encara trigaran un temps en acabar-lo. Fa dos anys que varen començar i encara acabaran tres anys més en acabar-lo.

Demà tenim una altre dia intens, ens n'anem direcció a Zaratuz i Getaria. Ja vos contarem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario